RECURSOS

En aquesta pestanaya anirem posant recursos per als mestres que ens poden servir d'ajuda en la nostra feina, per supost, per als pares/mares també.

Comencen amb una primera entrega, hi ha un fum de recursos per a totes les àrees i tots els suports, endavant, no dubteu en comprobar-ho.


mes

cosesUN PORTAL MOLT INTERESSANT PER REPASSAR AMB ELS XIQUETS I XIQUETES LA GEOGRAFIA DEL MÓN MITJANÇANT JOCS.

El portal JUEGOS-GEOGRAFICOS.COM ofereix una gran varietat de jocs geogràfics, de gran qualitat estètica i molt addictius. Encara que alguns d'ells són tipus test, la majoria consisteixen a situar ciutats o capitals a diferents escales geogràfiques i, en funció, del temps emprat a respondre i de la proximitat al lloc exacte, expressada en quilòmetres, et donen una puntuació que després es reflecteixen en una sèrie de rànquing si s'ha realitzat el registre. Et presentem una relació dels més indicats per a l'estudi de la geografia. Punxa en la imatge que desitges i no oblides prémer en el botó Pantalla Plena que veuràs a la zona inferior dels jocs per afinar la teva punteria.

impressionant

Solar *System *Scope et permet descobrir el Sistema Solar amb aquesta animació interactiva en la qual podràs triar diferents vistes (heliocèntrica, geocèntrica o panoràmica), descobrir constel·lacions, distàncies entre astres i moure't entre ells amb ajuda del ratolí del teu equip. En la cantonada superior dreta podràs triar com a llenguatge l'espanyol, reproduir o no la música de fons i triar la vista a pantalla completa perquè l'experiència siguA més espectacular.
Entre i viatgeu pel Sistema Solar. FANTÀSTIC!PÀGINA MOLT COMPLETA AMB MOLT DE MATERIAL PER TREBALLAR EL DIA DE LA PAU.
mes

coses

http://www.aplicaciones.info/index.html

Cap comentari:

Publica un comentari